Raoul

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2088 (M3)
50-2088 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Kom kennismaken met Raoul, de schattige black and tan pup uit Roemenië! Raoul zat samen met zijn broertje Ruiz in een shelter rescue partnerorganisatie en is op zoek naar een liefdevol baasje om samen nieuwe dingen te beleven. Deze jonge hond moet nog gesocialiseerd worden en leren om alleen te blijven, maar met de juiste begeleiding en wat geduld is hij klaar om de wereld te ontdekken. Raoul verdient een warme mand en een nieuw thuis in Nederland of België, waar hij alle aandacht en liefde kan krijgen die hij nodig heeft. Raoul is altijd enthousiast en houdt van kusjes geven zoals je wel kunt zien. Wacht niet langer en geef Raoul de kans op een gelukkig leven. Met zijn speelse karakter en schattige uitstraling zal hij je hart snel veroveren. Neem contact met ons op en adopteer Raoul vandaag nog, zodat jullie samen een mooie toekomst kunnen opbouwen!

Raoul is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 5 oktober 2023 en een een verwachte eindhoogte van circa 38 centimeter. (1/24)

Eindhoogte 38 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 5 oktober 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Raoul

Raoul

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).