Ramona

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0754 (A)
50-0754 (A)
Overige
Ja

Deze knappe verschijning heet Ramona, en deze knapperd werd samen met haar zusjes afgegeven bij een shelter in Roemenië want men dacht, alles beter dan op straat. Bij onze rescue partner krijgen zij de zorg die ze nodig hebben. Zodra de vrijwilligers in de kennel komen, dan komt ze lekker naar ze toe gewandeld. Ze komt een aai over haar bolleke halen. Ramona is een vrolijk, lief en speels meisje. Ze is sociaal naar mensen en andere honden maar wat vooral opvalt is haar zachte karakter. Wij hebben maar 1 wens voor haar en dat is dat zij binnenkort haar koffertje mag pakken. Zij wil dolgraag een forever home, daar waar een baasje op haar wacht. Dat baasje die haar veel liefde geeft en haar van alles wil leren.

Ramona is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 april 2022, nee geen grap, en een verwachte eindhoogte van circa 55 centimeter.(08/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Ramona

Ramona

ezk3w74aPBM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu