Pippa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0838 (M)
50-0838 (M)
Overige
Ja

Leuke Pippa is samen met mama Rosita en zusjes Alice en Celia gevonden boven op een 4 meter hoge berg afval. Mama Rosita was gezien door een vrijwilliger van onze partnerorganisatie in Roemenië en zag dat zij onlangs een nest met pups moest hebben gehad. Nadat ze zijn gevonden, zijn ze allemaal meegenomen naar het asiel aldaar. Het zou voor haar heel fijn zijn als zij deze plek zou mogen verlaten om naar een liefdevol plekje te gaan bij een familie waar ze welkom is!
Pippa is een vriendelijke en sociale teef met een geboortedatum van 6 februari 2022 en haar verwachte eindhoogte zal ongeveer 55 cm zijn.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 6 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Pippa

Pippa

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).