Pim

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2213 (M2)
50-2213 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Pim is samen met vijf andere broertjes en zusjes geboren bij een meneer in de tuin waar mama Pandora voor waakhond moest spelen. Terwijl de pups geboren werden lag ze aan de ketting, net zoals iedere dag van haar verder trieste leven. Gelukkig was ze een slechte waakhond en mochten de vrijwilligers van onze partner organisatie in Roemenië de moeder en pups meenemen. En Pim is er daar één van! Pim is een vrolijk en lief kereltje die het heerlijk vindt om aandacht te krijgen. Maar hij zit de hele dag in een kennel en hoe mooi zou het zijn als hij zijn eigen plekje zou hebben bij een baasje die alle aandacht voor hem heeft en hem laat kennismaken met de rest van zijn leven.

Pim is een reutje met een geschatte geboortedatum van 18 oktober 2023 en hij zal ongeveer 50 cm hoog worden. (02/24)

Update 07/24: Zoals u ziet zijn dit de puppy foto’s van Pim. Het is bijna onmogelijk voor de vrijwilligers in Roemenië om ons van iedere hond een update te sturen maar mocht u serieuze interesse in Pim hebben dan is er altijd de mogelijkheid om recente foto’s en/of filmpje op te vragen.

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 18 oktober 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Pim

Pim

h0xU0OzjGis

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).