Petru

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1595 (M3)
50-1595 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

We willen je graag voorstellen aan Petru, een nog jonge hond die een bijzonder verhaal heeft. Petru en zijn broertjes en zusjes werden op een dag gevonden, helemaal alleen en verloren op straat in Roemenië. Gelukkig werden ze snel gered en naar onze partneropvang in Roemenië gebracht, waar ze liefdevol werden verzorgd.

Nu zijn deze dappere pubers oud genoeg om hun eigen “forever thuis” te vinden, en Petru is er één van. Hij is een lief en aanhankelijk reutje, dat dol is op mensen. Petru speelt graag met zijn zusjes en broertjes, en zijn sociale, enthousiaste en blije karakter maakt hem echt bijzonder.

Petru is op zoek naar een warme plek om te wonen, waar hij alle liefde en aandacht kan krijgen die hij verdient. Hij zal een trouwe metgezel zijn en je hart vullen met vreugde. Of je nu lange wandelingen wilt maken, in de tuin wilt spelen of gewoon samen op de bank wilt knuffelen, Petru zal er altijd zijn om je gezelschap te houden.

Als je op zoek bent naar een harige vriend die je leven compleet maakt, overweeg dan om Petru een thuis te bieden. Samen kunnen jullie avonturen beleven en herinneringen maken die een leven lang meegaan.

Petru is een reutje met de geschatte geboortedatum van 16 maart 2023 en hij zal circa 50 centimeter hoog worden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je Petru kunt ontmoeten. (07-23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 16 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Petru

Petru

lHpPgveoBcI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).