Perla

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1809 (M2)
50-1809 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Update 04/24: Perla is nog steeds een schat eerste klas. Na een aarzeling van ongeveer 5 seconden zit ze bij je alsof ze nog nooit anders heeft gedaan. Lief, aanhankelijk, sociaal naar haar kennelgenootjes en supervriendelijk naar de vrijwilligers. Perla wil zo graag lief gevonden worden en zal een geweldige huisgenoot worden voor degene die haar daarvoor uitkiest.

Perla ontpopt zich tot een lieve, aanhankelijke en sociale meid in het asiel in Roemenië. Ze geniet van het kleine beetje aandacht dat zij krijgt van de vrijwilligers en kan er niet genoeg van krijgen.

Perla is met haar moeder en zusje, zwervend op straat gevonden en meegenomen naar onze partner opvang zodat zij veilig waren.

Wij vinden dat Perla al genoeg heeft doorstaan in haar korte leventje en hopen dat er een baasje voor haar komt die haar laat kennismaken hoe een “hondenleven” in Nederland eruit ziet.

Perla is een prachtige teef, geboren rond 28 mei 2023.
Met haar verwachte eindhoogte van 55 centimeter zal Perla uitgroeien tot een middelgrote hond. (10-23)

Update 07/24: Zoals u ziet zijn dit de puppy foto’s van Perla. Het is bijna onmogelijk voor de vrijwilligers in Roemenië om ons van iedere hond een update te sturen maar mocht u serieuze interesse in Perla hebben dan is er altijd de mogelijkheid om recente foto’s en/of filmpje op te vragen.

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 28 mei 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Perla

Perla

3D6rCM04fZ0
vKrtCYzgy1I
H0iAWWXtmqg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).