Paco

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0673
10-0673
Overige
Ja

Dat Paco de WOW factor heeft mag duidelijk zijn bij het zien van zijn foto’s. Wat een prachtige kop en ogen heeft hij en hij is ook nog eens mooi gebouwd. En behalve heel erg knap is Paco ook echt enorm lief. Toen vrijwilligers uit Nederland de partnerorganisatie in Portugal een bezoek brachten en mee gingen op bezoek aan een van de staatsasiels, zagen zij daar Paco. Paco, die tegen alle andere honden in het staatsasiel lief was, die enorm blij was om eventjes genegenheid en een zachte aai van onze vrijwilligers te krijgen, maar zich niet opdrong. Alsof hij snapte dat de genegenheid eerlijk over de honden daar verdeeld moest worden. Het was ontroerend om te zien hoe rustig hij was, maar hoe zeer hij hunkerde naar menselijke aandacht. Inmiddels is deze prachtige jonge knul gelukkig naar de opvang van onze partnerorganisatie in Portugal verhuisd. Daar krijgt hij meer aandacht, verzorging en goede voeding en wordt begonnen met het leren wandelen aan de riem.
Paco gaat met alle honden in de opvang in Portugal heel goed en respectvol om. Hij is echt een geweldige lieverd en zal maar al te graag alles willen leren om een fijn huisgenootje te zijn, een maatje voor het leven. Wij hopen dat deze kanjer binnenkort naar zijn forever home mag verhuizen, waar hij in geborgenheid mag gaan genieten van een fijn hondenleven. Wie Paco in huis haalt, haalt echt een schat en een pracht van een hond in huis!
Paco is een reu met een geboortedatum van 31 oktober 2022 en een hoogte van 60 centimeter.(11/23)

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 31 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Paco

Paco

4BXKaV6h3o0
kmwjEWhs3uY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).