Ozzy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2387 (M1)
50-2387 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Voor de ietwat verlegen, maar o zo knappe en lieve Ozzy zoeken we een fijn baasje. Een baasje, of baasjes, die hem met geduld en liefde de kans geven om voor de rest van zijn leven een ontzettend fijn huismaatje te zijn, want Ozzy heeft alles in zich om een gezellig huisgenootje te zijn. Hij wordt opgevangen op een grote opvanglokatie van onze partnerorganisatie in Roemenië en leeft daar in een grote roedel. Met de andere honden gaat deze knul goed en respectvol om. Sommige honden komen meteen op een vrijwilliger af als deze de opvanglokatie bezoekt, op zoek naar een aai over de bol. Ozzy doet dat niet meteen, maar heeft zeker niet minder liefde te geven dan alle andere honden op het veld. We hopen dat dit mooie mannetje de reis naar een eigen thuis mag gaan maken en mag ontdekken hoe ontzettend fijn het leven als huishond kan zijn.
Ozzy is een reutje met een geschatte geboortedatum van 18 april 2020 en hij is 50 cm hoog.(04/24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 18 april 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Ozzy

Ozzy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).