Oliver

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1172 (M1)
50-1172 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Wat een black beauty is Oliver! Met z’n wat ruige vacht kijkt hij een beetje ongemakkelijk! Maar niks is minder waar want Oliver houdt van mensen zeggen de vrijwilligers. Het is ook niet niks wat hem allemaal is overkomen in zijn eerste levensjaar. Waarschijnlijk op straat geboren en anders vlak na zijn geboorte op straat gezet. Proberen te overleven en daarna opgepakt en naar het dodingsstation gebracht. Daar werd hij gelukkig opgemerkt om zijn vriendelijke en sociale karakter en is hij meegenomen naar het asiel van onze partnerorganisatie in Roemenië. Ook dat is geen juiste plek voor een hond die zichzelf nog moet ontdekken en wij hopen dan ook dat hij snel een kans krijgt om naar een liefdevolle plek te mogen verhuizen zodat ook lieve Oliver mag leren wat een “hondenleven” inhoudt bij mensen die van hem houden. Natuurlijk zal Oliver nog alles moeten leren en overal aan wennen, maar hoe mooi is het om deze reis samen te ondernemen.
Oliver is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 20 december 2022 en hij is ongeveer 50 cm hoog. (12/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 20 december 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Oliver

Oliver

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).