Noesy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2253 (M3)
50-2253 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit mooie meisje belandde in het asiel in Roemenië toen ze een paar dagen oud was. Gelukkig was moederhond Margareta ook net bevallen en accepteerde Noesy als haar pleegkind en voedde haar samen met Pollux en Cassy. Het asiel is allerminst een plek waar een kleine pup moet opgroeien.

Kleine Noesy is een enorme lieve, kleine enthousiaste pup. Ze is sociaal en kan prima overweg met de andere pups in de kennel. Ze speelt en ravot graag met ze zoals een pup hoort te doen. Maar Noesy geniet ook enorm van menselijke aandacht. Ze doet enorm haar best als de vrijwilligers langs komen om een knuffeltje te krijgen. Even lekker kroelen vindt Noesy geweldig, iets wat een kleintje eigenlijk veel vaker zou moeten krijgen. Noesy wil ook heel graag het asiel verruilen voor een liefdevol thuis.

Noesy is een teefje met een geschatte geboortedatum van 21 oktober 2023 en ze zal circa 33 centimeter hoog worden.(02/24)

Eindhoogte 33 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 21 oktober 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Noesy

Noesy

1Q2ougSOeZw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).