Noel

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2091 (M3)
50-2091 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Hoe toepasselijk is jouw naam Noel. Net voor kerst kwam je binnen bij onze rescue partnerorganisatie met vreselijke huid- en vachtproblemen. Maar goed, je brengt je eerste kerst door in een shelter, dat is niet hoe het hoort te zijn voor een jonge pup. Je huid en vacht zijn goed aan het herstellen door de juiste zorg die je gekregen hebt. Volgens de vrijwilligers ben je een rustige, vriendelijke, sociale pup. Wij zoeken voor dit lieve mannetje een baasje die jou gaat leren om alleen te zijn, die jou gaat leren zindelijk te worden, maar die vooral nieuwe avonturen met jou gaat beleven.

Noel is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 10 oktober 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 40 centimeter. (1/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 oktober 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Noel

Noel

wr_jV__E4Iw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).