Mylo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0640
10-0640
Overige
Ja

Dit geweldig lieve mannetje heet Mylo. Mylo heeft een grappig patroon in zijn gezicht. Mylo is een geweldige lieverd, maar zijn leven begon allerminst rooskleurig. Mylo werd samen met zijn broertjes en zusjes gevonden ergens op een afgelegen plek in Portugal en vervolgens naar het staatsasiel gebracht. Gelukkig heeft onze partnerorganisatie hem uit dit asiel gered, en nu is hij klaar om een speciaal plekje in jouw hart te veroveren.

Met zijn zachtaardige aard en liefdevolle persoonlijkheid is Mylo een echt cadeautje. Zijn relaxte houding en vermogen om goed met iedereen om te gaan, maken hem tot de perfecte metgezel. Of je nu avonturen wilt beleven of gewoon lekker wilt ontspannen, Mylo past zich moeiteloos aan. Andere honden vindt deze kanjerjongen ook allemaal lief en leuk. Hij begroet ze vriendelijk en speelt graag met zijn soortgenoten.

Mylo heeft nog maar één wens, en dat is een lief baasje. We hopen dat er snel iemand verliefd wordt op deze brok pure liefde. Hij verdient het enorm. Mylo is een Rafeiro do alentejo mix reutje met een geschatte geboortedatum van 3 juni 2023 en hij zal circa 55 centimeter hoog worden.(09/23)

Binnenkort Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 juni 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Mylo

Mylo

UTxWoDQT6qo
fwMLkH4FHz4
z9ml--YWXAQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).