Murphy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2393 (M3)
50-2393 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit prachtige meisje is samen met haar broertje en zusjes en hun mama gevonden langs een afgelegen weg in Roemenië. Zij was toen amper een aantal weken oud. Gelukkig mochten mama en haar kleintjes bij een lieve dame in Roemenië in de opvang. Nu zijn de pups oud genoeg om een eigen thuis te krijgen.
Lieve Murphy is een enorm knap meisje. Maar zij is zeker niet alleen maar knap hoor want zij is ook nog eens ontzettend lief. Murphy is een zachtaardig en vertederend meisje met een gouden karakter. Zij is respectvol en lief naar alle andere pups in de opvang. Als de vrijwilligers komen is zij bescheiden en laat de anderen eerst een knuffel halen. Maar als er een momentje is voor haar dan geniet zij intens. Zij vindt het heerlijk om te kroelen en te knuffelen, zij geniet zichtbaar van de aandacht en liefde die zij nu veel te weinig krijgt. We hopen dat er snel iemand valt voor dit prachtige meisje en zij snel naar haar forever home mag verhuizen.
Murphy is een teefje met een geschatte geboortedatum van 1 januari 2024 en zij zal circa 50 centimeter hoog worden.(04/24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Murphy

Murphy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).