Muffin

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
rogier@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1182 (M)
50-1182 (M)
Overige
Ja

Wat kan het leven van een hond toch verdrietig zijn! Hoogzwanger is de moeder van Muffin als ze naar een dodingsstation gebracht wordt en daar bevalt van een nest prachtige pups en vervolgens zou Muffin samen met zijn moeder, broertjes en zusjes op een zeer ondiervriendelijke manier ter dood worden gebracht! Gelukkig gaan de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië af en toe langs om daar honden “vrij te kopen” en zo gebeurde het dat Mama met haar pups (de pups waren toen 3 dagen oud) bij onze partnerorganisatie terecht kwam.
Muffin is een leuke, vriendelijke jonge hond die het heerlijk vindt om met zijn broertjes en zusjes te ravotten. We zoeken voor Muffin een plekje waar hij rustig mag wennen aan zijn nieuwe omgeving en leven, want het enige leven dat Muffin kent is het asielleven!
Muffin is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 1 juni 2022 en hij heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 40 cm. (12/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Rogier Akkermans

Muffin

Muffin

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).