Mozes

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2397 (M3)
50-2397 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Mozes heet dit geweldig leuke en innemende kereltje. Als kleine pup werd hij samen met zijn zusje Jazzy afgegeven in het staatsasiel in Roemenië, maar gelukkig haalde onze partnerorganisatie hem naar hun eigen opvang. Daar mocht hij samen met andere pups in veiligheid opgroeien en heerlijk spelen totdat hij klaar was voor de reis naar een eigen huisje. Dat moment is aangebroken en hopelijk mag Mozes die reis binnenkort maken, naar een thuis waar hij in alle veiligheid kan gaan genieten en alles mag gaan leren wat een pup zoal te leren heeft. Mozes is een leuk en sociaal hondje en hij gaat heel goed om met al zijn kennelgenootjes. Ook geniet hij van de aandacht van de vrijwilligers en de verzorgers in de opvang in Roemenië. Het zou enorm fijn zijn als ook dit lieve mannetje binnenkort naar zijn eigen baasje(s) mag verhuizen bij wie hij voor de rest van zijn leven mag blijven.
Mozes is een reutje met een geschatte geboortedatum van 1 januari 2024 en een verwachte eindhoogte van 43 centimeter.(04/24)

Eindhoogte 43 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Mozes

Mozes

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).