Misty

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1187 (M2)
50-1187 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Wat kan het leven van een hond toch verdrietig zijn! Hoogzwanger is de moeder van Misty als ze naar een dodingsstation gebracht wordt en daar bevalt van een nest prachtige pups en vervolgens zou Misty samen met haar moeder, broertjes en zusjes op een zeer ondiervriendelijke manier ter dood worden gebracht! Gelukkig gaan de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië af en toe langs om daar honden “vrij te kopen” en zo gebeurde het dat Mama met haar pups (de pups waren toen 3 dagen oud) bij onze partnerorganisatie terecht kwam.
Misty is een leuke, vriendelijke jonge hond die het heerlijk vindt om met haar broertjes en zusjes te ravotten. We zoeken voor Misty een plekje waar ze rustig mag wennen aan haar nieuwe omgeving en leven, want het enige leven dat Misty kent is het asielleven!
Misty is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 juni 2022 en zij heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 40 cm. (12/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Misty

Misty

WmHW2zKo7vQ
Ebs_T_1Eu0g

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).