Micky

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2456 (M3)
50-2456 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan lieve Micky! Een jong kereltje die graag in de buurt van de vrijwilligers is voor een aaitje over zijn bol. Daarnaast vindt hij het heerlijk om met zijn vriendjes en vriendinnetjes te spelen en te ravotten. Je ziet hem dan echt genieten.
Micky is bij onze partner organisatie in Roemenië terecht gekomen nadat iemand hem moederziel alleen zag rondlopen en heeft de vrijwilligers gewaarschuwd. Nu heeft Micky gelukkig iedere dag zijn buikje vol en wordt er voor hem gezorgd.
Kleine Micky is er helemaal klaar voor naar zijn eigen plekje te verhuizen. Een plekje waar hij welkom is en waar hij nooit meer weg hoeft. Omdat Micky nog heel jong is, is het leuk en verstandig om met hem op les te gaan zodat hij samen met zijn baasje leert wat hij wel en niet hoort te doen en dat hij alledaagse dingen leert zo als zindelijk worden, aan de riem lopen en luisteren naar zijn naam. Micky is er klaar voor, u ook?
Micky is een reutje met een geschatte geboortedatum van 11 februari 2024 en we verwachten dat hij ongeveer 45 cm hoog wordt. (05/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 11 februari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Micky

Micky

CHIPyPYojgQ
sqR_GL66F3U
k9JhV3CoEbQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).