Melina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0187
40-0187
Overige
Ja

Melina is een heel erg lief teefje van bijna 4 jaar oud (geschatte geboortedatum 3 oktober 2017). Ze is 9 kilo zwaar en meet 33 cm schofthoogte.

Zeer zachtaardige en vriendelijke Melina werd gered van de straten van Lesbos. Gelukkig maar, want dat is natuurlijk een veel te ruwe plek voor een zachte lieverd als Melina. Aandoenlijk hoe rustig ontspannen en dankbaar ze nu geniet van de aandacht die ze krijgt van de vrijwilligers op het eiland die haar opvangen. Melina is zeer sociaal, zowel met mensen, honden en ook katten is ze gewend. Echt een meisje dat een fijn warm thuis met een heerlijk warm mandje verdient.

Eindhoogte 33 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 3 oktober 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes
Bij deze hond is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij/zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Melina

Melina

ycrvQE4RmSY
bMn8i9qK5MI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu