Max

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0034
50-0034
Overige
Ja

Dit knappe zachtaardige mannetje heet Max, hij is samen gevonden met zijn broertjes Gus en Chip, en zusjes Bella en Rosie. Helaas hebben ze niet de beste start gehad in het leven. Geboren op de verkeerde plek op deze wereld. Ze werden geboren op straat, daar waar hun mama, hun steun en toeverlaat heel goed voor ze zorgde. Het noodlot sloeg toe en hun mama werd doodgereden. De pups bleven bij haar tot lieve mensen ze vonden en ze gelukkig naar het privé asiel brachten. Daar waren ze weer veilig en werd goed voor de kleintjes gezorgd. Max groeide uit tot een gezonde en blije pup, zoals een pup hoort te zijn. Hij speelt graag met andere pups en honden en geniet ook echt van menselijke aandacht. Lieve Max is een open en sociaal mannetje die klaar is voor de volgende stap in zijn leven, een eigen baasje.

Max is een reutje met een geschatte geboortedatum van 1 juni 2021 en met een verwachte eind hoogte van circa 43 centimeter hoog.

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Max

Max

IX6N1hAmxIA
m0DK48Zf8aU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu