Marieko

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1285 (M2)
50-1285 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Marieko werd als pup samen met zijn broertjes en zusjes gevonden door één van de vrijwilligers in Roemenië. Gelukkig waren de kleintjes van straat gered en kregen ze onderdak en verzorging in de veiligheid van het asiel, ook al is een asiel natuurlijk geen al te fijne plek voor een jong hondje om op te groeien. Een aantal maanden zijn inmiddels verstreken en Marieko is, net als honderden andere honden, nog steeds in het asiel. Ondanks dat is Marieko inmiddels uitgegroeid tot een leuke, lieve en speelse hond van net een jaar en is hij blij met de aandacht die hij van iemand krijgt. Hij kan in eerste instantie even de kat uit de boom kijken bij iemand die hij nog niet kent, maar al snel breekt het ijs en laat hij zien wat een knuffelbeer hij eigenlijk is. Marieko is klaar voor een eigen huisje, waar hij in alle veiligheid kan gaan genieten en alles mag gaan leren om een fijn huismaatje te zijn. Hij is een lieverd en gaat heel goed en respectvol om met al zijn soortgenootjes in de opvang.
Het zou enorm fijn zijn als ook deze knappe jongen binnenkort naar zijn eigen thuis mag verhuizen waar hij voor altijd mag blijven.

Marieko is een reutje met een geschatte geboortedatum van 11 oktober 2022 en zijn verwachte eindhoogte is ongeveer 40 centimeter. (09-23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 11 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Marieko

Marieko

U4WtPan9TwE
QfFekmOVlzE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).