Marieko

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1285 (M)
50-1285 (M)
Overige
Ja

Kleine Marieko werd samen met zijn broertjes en zusjes gevonden door één van de vrijwilligers in Roemenië. Het zijn vrolijke en sociale pups die het heerlijk vinden om met elkaar te ravotten. Helaas beschikt het asiel daar niet over mooie afgesloten kennels waardoor deze kleintjes helaas in alle weerstomstandigheden, zowel heel koud als heel warm, buiten moeten verblijven. Het is dus voor dit onschuldige pupje van belang dat hij gauw naar zijn veilige en comfortabel plekje mag in Nederland of België.

Marieko is een reutje met een geschatte geboortedatum van 11 oktober 2022 en zijn eindhoogte is ongeveer 40 centimeter hoog. (02-23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 11 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Marieko

Marieko

tEri91WE6pw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).