Mara

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
zuyderduin@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2560 (M3)
50-2560 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit meisje en haar broertjes en zusjes hebben een verschrikkelijke start van hun leventje gehad. Ze werden gevonden naast hun moeder die om het leven was gebracht en in een zak als vuil was gedumpt. Ze waren toen amper een aantal weken oud en kansloos. Gelukkig vond een dame ze en bracht ze de kleintjes naar onze opvang in Roemenië.

Lief klein meisje Mara heeft gelukkig niks aan deze ellendige start overgehouden. Mara is een klein en ontzettend schattig meisje. Ze is vrolijk en enthousiast. Echt een blij en onbezonnen meisje, zoals een pup moet zijn. Lieve Mara kan met alle honden prima overweg. In haar kennel speelt ze met alle andere pups en dat doet ze liefdevol. Maar het meest blije momentje van de dag is toch wel als de vrijwilligers even tijd hebben om met haar te spelen en te kroelen. Dat geniet ze zichtbaar. Mara is een echte aanhankelijke lieverd die klaar is om naar haar forever home te gaan.

Mara is een teefje met een geschatte geboortedatum van 20 maart 2024 en ze zal circa 30 centimeter groot worden.(07/24)

Eindhoogte 30 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 20 maart 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zuyderduin

Mara

Mara

VOmlOmJkhfA
Dvn2HJ7-JZw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).