Mandy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0345 (E)
40-0345 (E)
Overige
Ja

Wat een pech kun je hebben! Zwervend op straat is ze gevonden, een leven op een opvangterrein en als we geen plek voor Mandy kunnen vinden, belandt ze weer op straat. De partnerorganisatie in Griekenland die voor Mandy zorgt heeft geen geld meer om het terrein te blijven huren en dan zijn ze noodgedwongen om Mandy weer los te laten. Dit kunnen en willen we niet laten gebeuren en daarom zoeken we een liefdevol thuis voor Mandy. De vrijwilligers omschrijven Mandy als een vriendelijke en sociale jonge dame, naar zowel mensen als andere honden. Katten is onbekend maar een kattentest is altijd opvraagbaar bij serieuze interesse. Mandy is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 15 april 2020. Ze is ongeveer 55 cm hoog.(10/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 april 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Mandy

Mandy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu