Macho

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2041 (M2)
50-2041 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Macho, het prachtige mannetje met een hart van goud, wacht op zijn perfecte metgezel! Gered van de straten samen met 3 broertjes en 3 zusjes maar veilig ondergebracht in het asiel van onze rescue partner, is Macho helemaal klaar voor een nieuw avontuur. Hij heeft alle benodigde prikjes gehad en is klaar om jouw leven te verrijken.

Deze sociale lieverd is dol op andere honden en geniet enorm van knuffelmomenten met vrijwilligers. Hoewel hij nog moet leren om zindelijk te worden en wat meer zelfstandigheid te ontwikkelen, zoekt Macho vol enthousiasme naar een liefdevol thuis.

Ben jij die speciale persoon die Macho een warme knuffel en avontuurlijke wandelingen kan bieden? Macho staat te popelen om jou te ontmoeten en een levenslange vriendschap op te bouwen!

Macho is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 7 juli 2023 en een verwachte eindhoogte van 40 centimeter. (12-23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 7 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Macho

Macho

Ry2PzEvLYqw
/C-UWYuIENTI
MqJGnp9csN4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).