Lucky

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0385 (M2)
50-0385 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Dit is er weer eentje. Eentje die direct in je hart landt! Lucky heet hij, een mix reu met een geschatte geboortedatum van 15 januari 2022. Een hel was zijn leven! Vastgebonden aan een hele korte ketting, met het bloed in zijn mond troffen de vrijwilligers hem aan bij zijn toenmalige baasje. Hij heeft een wond die er gelukkig al weer goed uit ziet. Gelukkig hebben ze zijn vorige baas kunnen overtuigen dat een hond niet aan een ketting hoort en hebben hem mee kunnen nemen. Lucky wist niet wat hem overkwam, gewoon los kunnen lopen in een kennel, andere honden, vriendelijke mensen, goed eten, verzorging, liefde! Allemaal dingen die Lucky niet kende. Hij was totaal van slag de eerste tijd, maar gelukkig is hij langzaam aan het “ontdooien” en ziet en leert hij hoe mooi de wereld kan zijn! We zijn daarom op zoek naar een baasje die met Lucky aan de slag gaat, hem de tijd geeft om te wennen en rustig aan laat kennismaken met de “echte” wereld. Want dat verdient hij, deze knappe verschijning met oogjes waar je van smelt. Helaas is de ervaring van Lucky met kinderen niet goed geweest, we zoeken daarom een baasje zonder kleine/jonge kinderen.
Lucky is verder vriendelijk en sociaal naar mensen en kennelgenootjes.
De eindhoogte van Lucky zal ongeveer 55 cm bedragen. (05/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Lucky

Lucky

uV6hbzFTsQo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).