Loulou

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2040 (M2)
50-2040 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Ontmoet Loulou, een ongelofelijk lief, knap en nieuwsgierig meisje die op zoek is naar haar baasje.
Loulou en haar zusje Loena werden gevonden op straat en dankzij behulpzame omstanders zijn ze naar onze rescue partner in Roemenië gebracht. Nu is het voor Loulou wachten geblazen, wachtend op het moment dat ze Roemenië kan verlaten.

Haar hoop ligt in Nederland of België, waar ze droomt van een warm thuis. Loulou is sociaal naar zowel mensen als andere honden toe. Ze zoekt een baasje die haar wil helpen zindelijk te worden en die haar de kunst van wandelen aan de riem bijbrengt. Ben jij klaar om Loulou een liefdevol thuis te bieden en haar te begeleiden bij haar eerste stappen naar een gelukkig leven?

Loulou is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 10 juli 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 50 centimeter. (12-23)

Update 07/24: Zoals u ziet zijn dit de puppy foto’s van Loulou. Het is bijna onmogelijk voor de vrijwilligers in Roemenië om ons van iedere hond een update te sturen maar mocht u serieuze interesse in Loulou hebben dan is er altijd de mogelijkheid om recente foto’s en/of filmpje op te vragen.

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Loulou

Loulou

ECdKTqtLb4s
UV_6iMpf9Ms

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).