LouLou

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
adoptie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0284
40-0284
Overige
Ja

LouLou is een prachtig gestroomlijnd meisje met een geschatte geboortedatum van 16 juli 2020. Ze is ongeveer 40 cm hoog en weegt rond de 9 kg.

Ze is nog een beetje verlegen maar vriendelijk naar mensen toe.  Haar omgang met reuen is prima maar haar omgang met teefjes is niet optimaal. Ze is namelijk jaloers op ze. LouLou kan wel prima overweg met katten. We zoeken daarom een plekje voor haar waar er met geduld en tijd aan haar verlegenheid wordt gewerkt.

LouLou is urgent en de reden hiervan is dat de regelgeving op Lesbos onlangs is veranderd. Alle honden op het eiland, dienen te worden geneutraliseerd. Als ze langer dan 6 maanden in dit asiel zitten, dienen ze weer losgelaten te worden op de straten van Lesbos. U begrijpt het, we kunnen het niet over ons hart verkrijgen dat LouLou straks weer aan zijn lot overgelaten gaat worden en moet vechten voor zijn eten! Onbegrijpelijk vinden wij dat! Dit is de reden waarom wij met spoed een liefdevol mandje voor LouLou zoeken.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 16 juli 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

LouLou

LouLou

NxM3suUVtv0?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu