Lola

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2266 (M1)
50-2266 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Lola een meisje met een geschiedenis… een nare geschiedenis. Als klein meisje zijnde heeft zij waarschijnlijk de hondenziekte gehad waardoor ze wat zwalkte toen zij aankwam in het asiel van onze partner organisatie in Roemenië, maar het kan ook zijn dat ze niet genoeg haar spieren heeft kunnen ontwikkelen doordat ze opgesloten zat. Het werkelijke verhaal zullen we nooit weten helaas. Ze heeft geen pijn en ze doet gewoon mee met de rest van de honden die bij haar in de kennel zitten. Voordat zij bij onze partnerorganisatie kwam, zat zij in het dodingsstation. Lieve Lola is wat angstig voor vreemde mensen maar zodra ze gewend is, komt ze weer los. Het zou fijn zijn als dit meisje de kans krijgt om haar verleden los te laten en het zou fijn zijn als ze steun krijgt van een stabiele reu maar dit is geen must. Ze kan soms wat dominant reageren naar teefjes maar dit is afhankelijk van haar gemoedstoestand. Ja, Lola is een meisje met een gebruiksaanwijzing maar ook zij verdient een kans op een fijn leven bij een baasje die begrip voor haar heeft. Lola heeft alleen nog maar ellende meegemaakt in haar korte leven.
Lola is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 3 maart 2021 en ze is ongeveer 55 cm hoog. (03/24)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 3 maart 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Lola

Lola

i9I67IHlutA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).