Lizzy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2124 (M3)
50-2124 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Lieve Lizzy, een knap, kleinblijvend lief en vriendelijk meisje! Helaas was zij ongewenst en is ze samen met haar mama en broertjes en zusjes op straat beland. Gelukkig doen de vrijwilligers van onze partner organisatie in Roemenië regelmatig een rondje om te kijken of er geen honden achtergelaten zijn. Nu zijn ze veilig in het asiel en mag Lizzy vanaf begin maart haar reis naar haar forever mandje maken. Lizzy zal alles nog moeten leren maar dat maakt het adopteren van Lizzy alleen maar leuker! Samen op les, wandelen, spelen, knuffelen noem maar op. Alles is nieuw voor Lizzy en zij zal volledig vertrouwen op haar nieuwe baasje.
Lizzy is een teefje met een geschatte geboortedatum van 15 november 2023 en we verwachten dat ze ongeveer 38cm hoog zal worden.(02/24)

Eindhoogte 38 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Lizzy

Lizzy

faiXICrwT7M
QobMwXQfBG0
KofbPPz2PM8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).