Lizzy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1901 (M)
50-1901 (M)
Overige
Ja

Lizzy is een lief teefje met een geschatte geboortedatum van 24 juli 2023. Ze zal naar verwachting ongeveer 35 centimeter hoog worden. Lizzy en haar zusje Lilly zijn gevonden onder een boom in een park en verbleven een tijdje in een asiel in Roemenië, maar Lizzy had geluk en mocht het asiel verlaten. Ze is nu in Nederland bij ons in de opvang.   Deze knappe dame vindt het heerlijk om met de andere honden op het veld te spelen maar lekker op schoot, beetje relaxen, beetje kroelen bij je ‘baasje’ is ook erg fijn.  Leuke Lizzy is op zoek naar een zorgzame familie die haar de aandacht en liefde kan geven die ze verdient.(11/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 24 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Lizzy

Lizzy

QFIYMeVhAJY
5tDrRgZoMn8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).