Larisa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1858 (M1)
50-1858 (M1)
Overige
Ja

Dit nog wat verlegen meisje heet Larisa. Ze is erg knap en zachtaardig en wil eigenlijk wel heel graag naar je toekomen, maar vindt dat nog een beetje spannend, zoals op het filmpje te zien is. We begrijpen dat best, want dit meisje zit in een enorm grote, drukke opvanglokatie in Roemenië en daar is het zwaar voor de honden. Ze krijgen beschutting en eten, maar er is weinig tijd voor contact of momentjes van geruststelling voor de honden en sommige honden hebben dat juist zo nodig. We hopen dan ook dat dit meisje binnenkort naar een baasje mag verhuizen die begrijpt dat ze tijd nodig heeft om te wennen aan een leven bij iemand in huis, zodat Larisa op haar eigen tempo mag gaan ontdekken hoe fijn het leven van een huishondje kan zijn en hoe fijn het is om samen te spelen of buiten te wandelen. We gunnen haar een thuis waar er van haar gehouden wordt en waar ze voor de rest van haar leven mag blijven. Wat zal dit meisje gaan genieten van de geborgenheid die ze dan waarschijnlijk pas durft te voelen. Larisa gaat goed en respectvol om met haar kennelgenootjes.

Larisa is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 12 februari 2020 en zij is 50 centimeter hoog. (02-24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 februari 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Larisa

Larisa

FQL40OEOM4k

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).