Kinza

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2308 (M3)
50-2308 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Samen met haar zusje en broertjes woonde de lieve en knappe Kinza bij een familie in Roemenië, die eigenaar van de mamahond is. De familie wilde de pups niet zelf houden, maar hebben de kleintjes gelukkig wel bij hun mama gelaten todat ze hun moeder niet meer nodig hadden en nu zijn ze ondergebracht bij de opvang van onze partner in Roemenië. De kleintjes krijgen daar natuurlijk de verzorging en beschutting die ze nodig hebben, maar het zou echt enorm fijn zijn als ze weer zo snel mogelijk naar een huiselijke situatie terug mogen keren, want een grote opvang is niet de fijnste plek voor een jong hondje om op te groeien. We gunnen Kinza een fijn thuis, waar zij in alle rust en veiligheid mag leren wat een pup zoal nog leren moet en waar zij tot een fijn huishondje mag opgroeien en voor de rest van haar leven mag blijven. Kinza gaat respectvol met de andere hondjes om.

Kinza heeft een geschatte geboortedatum van 16 december 2023 en zij heeft een verwachte eindhoogte van 40 cm.

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 16 december 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Kinza

Kinza

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).