Katja

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0688 (M)
50-0688 (M)
Overige
Ja

Deze prachtige jongedame heet Katja! Met haar opvallende tekening rond haar ogen zul je niet ongemerkt een rondje door het bos kunnen maken! T’is wel een beetje een ondeugend meisje. Ze springt zonder enige moeite over het hekje (100 cm hoog) om eventjes te gaan buurten bij buurhondjes, ze eet wat, speelt wat met ze en als ze het genoeg vindt vertrekt ze weer naar haar eigen plekje. Katja is vriendelijk, vrolijk, sociaal en in voor een geintje. Katja kan ook met katten overweg. Het is onbegrijpelijk dat mensen haar hebben achtergelaten op een verlaten veld in Roemenië. Zoals u kunt zien zit dit leuke meisje al klaar voor haar grote reis naar een forever mandje met een baasje dat haar gaat overladen met liefde en genegenheid. Dit is de grote droom van Katja!
Katja is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 16 februari 2022. De verwachting is dat zij ongeveer 35 cm hoog zal worden.(08/22)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 16 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum

Katja

Katja

e_Ip4WAgjG0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu