Josefien

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
irma@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0330 (E)
40-0330 (E)
Onherleidbare mix
Ja

Daar sta je dan met je kleintjes! Zonder pardon werd Elsa, de moeder van Josefien, samen met haar 5 pups op straat gegooid! Gelukkig kwamen ze snel in het vizier bij de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Griekenland. Helaas is er HD vastgesteld bij Josefien. Ze is onder behandeling bij de dierenarts en zijn in afwachting van het behandelplan.

Inmiddels is Josefien groot genoeg om zelfstandig door het leven te gaan. Ze is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 mei 2022. Haar verwachte eindhoogte zal ongeveer 55 cm zijn.
Ze is lief, vriendelijk, speels en sociaal naar mensen en dieren. We zoeken voor mooie Josefien een fijne plek waar ze kan gaan genieten van haar nieuwe leven samen met een baasje die haar van alles zal gaan leren.(10/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Urgent
Geboorte 1 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Josefien

Josefien

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).