Joey

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2289 (M2)
50-2289 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

We willen u graag voorstellen aan de knappe Joey, een lief reutje. Net als vele andere in de steek gelaten honden kwam ook de piepjonge Joey in het staatsasiel in de omgeving van onze partnerorganisatie in Roemenië terecht. Onze partner heeft Joey en een aantal andere hondjes gelukkig daar weggehaald en nu wordt hij in hun eigen opvang verzorgd en wordt hem beschutting geboden maar het allerfijnst is het toch echt bij een eigen familie in huis, met de kroelpartijen die daar bij horen, en gezellige wandelingen samen. Net als alle andere honden in de opvang in Roemenië wil dus ook die lieve Joey zo ontzettend graag verhuizen naar zijn eigen baasje(s), waar hij in alle veiligheid en rust mag leren wat een jong hondje zoal moet leren en waar hij mag uitgroeien tot een fijn huisgenootje. We gunnen hem een baasje die hem laat weten dat hij geliefd is en die hem de tijd geeft om zindelijk te worden, even alleen thuis te kunnen zijn, aan de riem mee te wandelen, etc. Joey poseerde gewillig voor de foto zoals u ziet en hij heeft een innemend kopje. Joey vindt het allemaal nog wel wat spannend, is nog wat bang maar hij pakt ons in ieder geval helemaal in met zijn lieve blik.
Joey is lief en respectvol naar de hondjes waarmee hij in de opvang verblijft.
Joey is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 1 november 2023 en een verwachte eindhoogte van 45 cm.(03/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Joey

Joey

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).