Jerry

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2182 (M3)
50-2182 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Ze werden gevonden samen met hun moeders langs een drukke weg. Vuurwerk en een genadeloze winter waren de werkelijkheid waar ze in probeerden te overleven. Twee lieve geweldige mama’s probeerden koste wat het kost hun kleintjes veilig te houden. Onze vrijwilligers werden gebeld en konden mama’s en kleintjes gelukkig redden van de straat. Inmiddels zijn de kleintjes klaar om hun eigen avontuur bij een gezin te beginnen.

Kleine Jerry is inmiddels gelukkig zijn ellendige start vergeten en is een blije en enthousiaste pup. Hij ravot en speelt graag met zijn kennelgenootjes en staat blij in het leven. Hij heeft een open en vriendelijk karakter en hij is sociaal naar alle andere honden maar ook zeker naar de vrijwilligers. Jerry vindt het super als er een momentje is om lekker te kroelen en te knuffelen. Hij is aanhankelijk en wil heel graag iemands grote trouwe vriend worden.

Jerry is een reutje met een geschatte geboortedatum van 10 december 2023 en hij zal circa 48 centimeter hoog worden. (02-24)

Eindhoogte 48 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 december 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Jerry

Jerry

6SVZlY-2vmM
L-wFo6f6WlY
jIeHw6iy50c

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).