Iorgu

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1947 (M3)
50-1947 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Iorgu met zijn pittige koppie met grappige wenkbrauwen! Tijdens een neutralisatie campagne, die mede door ons werd georganiseerd, kwam een baasje haar hond neutraliseren. Dit baasje vertelde dat zij een nestje pups had maar daar eigenlijk niet meer voor kon zorgen in verband met financiële problemen. Daar onze partnerorganisatie in Roemenië qua ruimte overvol zit, werd er beloofd om het baasje te helpen en te ondersteunen met voeding voor de pups en zo tegelijkertijd de gezondheid van de pups in de gaten te houden. Iorgu (en zijn broertjes) is inmiddels groot genoeg en volledig geënt om een eigen plekje te zoeken. Een plekje waar hij nooit meer weg hoeft en hij de kans krijgt om op te groeien tot een stabiele en vrolijke hond. Volgens het gezin waar Iorgu verblijft is hij een vrolijke en blije pup.

Iorgu is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 12 juli 2023 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 42 cm. (11/23)

Eindhoogte 42 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 12 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Iorgu

Iorgu

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).