Ilona

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0334 (M)
50-0334 (M)
Overige
Ja

Ilona is een knap teefje met een lekkere pluizige vacht. Ook haar leventje is ellendig begonnen, ze is namelijk, toen ze een paar weken oud was, samen met haar moeder in het asiel in Roemenië terecht gekomen. Gelukkig maar, anders was de kans dat ze het overleeft had niet zo heel groot. De winters in Roemenië zijn heel erg koud en voedsel is schaars.
Ze is nu veilig en inmiddels heeft ze al haar entingen gehad en is ze oud genoeg om een eigen mandje te krijgen. Ze is op zoek naar een lieve, geduldige baas die haar gaat begeleiden in de weg naar volwassenheid.
Ilona is een vriendelijke en sociale hond die het goed met haar soortgenootjes kan vinden en blij is als ze aandacht krijgt van de vrijwilligers.
Ilona is een knappe mix teef met een geschatte geboortedatum van 18 oktober 2021. Haar verwachte eindhoogte is ongeveer 50 cm.(05/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Ilona

Ilona

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu