Hero

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1158 (M)
50-1158 (M)
Overige
Ja

Wat een heerlijk leuk, stoer en eigenwijs klein ventje is Hero! En dan dat snoetje! De moeder van Hero is per ongeluk zwanger geworden. Gelukkig hebben de eigenaren haar inmiddels gesteriliseerd en onze partnerorganisatie in Roemenië is gevraagd om een plekje voor de pups te zoeken. Begin januari 2023 is Hero klaar met z’n inentingen en mag hij afreizen naar zijn forever mandje. We zoeken voor die heerlijke mannetje een plekje waar hij op een fijne manier kennismaken met de “wereld”.
Hero is een mix reutje en heeft een geschatte geboortedatum van 15 september 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 40 cm. (12-22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 september 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Hero

Hero

XRyUuuukKnE
9kbDhQjv8xI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).