Henri

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2144 (M1)
50-2144 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Henri is een werkelijk een prachtige verschijning met zijn blauwe en bruine oog! Samen met zijn broers Hardy, Harry en Horia werd hij gevonden en konden ze veilig naar het asiel in Roemenië. Twee broertjes mochten het asiel al verlaten alleen Henri heeft dat geluk nog niet gehad. Deze lieve zachtaardige enthousiaste knul heeft een slechte start gemaakt in zijn korte, jonge leventje. Inmiddels wacht hij al anderhalf jaar en ieder dag hoopt deze knul dat ook hij het asiel mag verlaten. Henri is een super knappe sociale lieverd die met alle honden uitstekend overweg kan. Hij houdt zich staande in de kennels door niet teveel op te vallen. Deze lieverd geniet van de korte momentjes dat de vrijwilligers tijd hebben om hem even wat aandacht te geven. Henri is nog maar weinig liefde gewend. We hopen daarom dat deze lieverd het asiel mag inruilen voor een veilig plekje bij iemand in huis, bij iemand die hem in alles rust laat kennis maken met alles wat er bij het huiselijke leven hoort.
Henri is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 18 oktober 2021 en hij wordt ca 65 cm hoog. (01/24)

Eindhoogte 65 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 18 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Henri

Henri

lmEXZPtsNUg
5q8DgoovwkY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).