Guus

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0715 (M1)
50-0715 (M1)
Overige
Ja

Guus wil naar huis, naar zijn fijne eigen mandje! Dat is het liedje dat telkens door het koppie van lieve Guus gaat. En reken er maar op dat hij er klaar voor is! Guus is net twee jaar oud (geschatte geboortedatum is 20 augustus 2021) en vindt het genoeg geweest. Al die tijd dat hij in de opvang in Roemenië zat is iedereen hem voorbij gelopen. En waarom? Geen idee want het is echt een toppertje, deze prachtknul. Want het is een prachtige, lieve en vriendelijke grote hond. Hij is ongeveer 55 cm hoog. Voor hem zoeken we een baasje die hem gaat begeleiden in de wereld die hij nog niet kent, auto’s, brommers en fietsers. De geluiden die wij normaal vinden, die kent hij niet, maar met een beetje geduld en tijd gaat hij ze ook normaal vinden. Wilt u hem kennis laten maken met deze onbekende wereld en hem de liefde geven die hij verdient?(08/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 augustus 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Guus

Guus

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).