Griuta

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2552 (M2)
50-2552 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Deze knappe dame heet Griuta en net als zoveel andere honden is ook dit meisje beland bij de opvang van onze partner in Roemenië. Met haar 3 jaar is ze nog jong en heeft ze hopelijk nog een fijn leven voor zich bij een lief baasje. In de opvang wordt ze nu gelukkig verzorgd en heeft ze beschutting, maar hoe fijn zou het ook voor dit meisje zijn als ze naar haar eigen baasje of familie mag verhuizen. We gunnen haar een plek waar ze zich geliefd en veilig kan voelen voor de rest van haar leven. Wat zal ze genieten van een fijne wandeling en daarna die zachte mand. Griuta moet uiteraard nog leren wat het leven van een huishond in houdt, maar we denken dat ze dat maar al te graag wil leren en haar best wil doen om een fijn huisgenootje te zijn. Hopelijk krijgt ze snel de kans om dat te laten zien. Bij de opvang leeft Griuta in een roedel met veel andere honden en ze gaat goed en respectvol met haar soortgenootjes om.
Griuta is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 16 juni 2021 en zij is ongeveer 60-65 cm hoog. (06/24)

Eindhoogte 62 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 16 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Griuta

Griuta

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).