Gino

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0628 (M)
50-0628 (M)
Overige
Ja

Gino is samen met z’n vriendinnetje Gina zwervend op straat gevonden door lieve mensen die hem naar onze partnerorganisatie in Roemenië gebracht hebben. Daar is ie gelukkig veilig. Hij heeft zijn entingen gehad en hij is reisklaar. Gino is een klein lieverdje en sociaal naar mens en dier.
Het vermoeden is dat hij in een huis heeft gewoond en dus het huiselijke leven heeft gekend. Juist daarom is het zo triest dat hij in het asiel is beland. Gino is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 7 juli 2019 en hij is ongeveer 25 cm hoog.(08/22)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 7 juli 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Gino

Gino

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu