Ginger

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1844 (M2)
50-1844 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Ginger, de moeder van Giel, Gio, Gina en Gaby, heeft een hartverscheurend verleden. Ze heeft helemaal alleen haar pups ter wereld bracht. Gelukkig ontmoette ze kort erna vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië. Ze konden het niet over hun hart verkrijgen om Ginger en haar kleintjes aan hun lot over te laten en namen ze mee.

Nu is het tijd voor Ginger en haar pups om een nieuw hoofdstuk in hun leven te beginnen. Ze verlangen ernaar het asiel achter zich te laten en het leven te ervaren waar ze altijd van hebben gedroomd.

Ginger heeft een geschatte geboortedatum van 22 oktober 2016 en is ongeveer 55 centimeter hoog. Ze is een prachtige teef met een liefdevol hart en een ongelofelijke veerkracht. Hoewel haar verleden littekens heeft achtergelaten, heeft het haar niet gebroken. Ze blijft strijdlustig en vol vertrouwen in een toekomst vol liefde en warmte.(10/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 22 oktober 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Ginger

Ginger

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).