Gina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0378 (E)
40-0378 (E)
Overige
Ja

Lieve Gina! Ze is nog zo jong maar laat eigenlijk al heel volwassen gedrag zien. Ze is vriendelijk, kalm en wil graag voor en met je werken. Ze is ook sociaal naar haar soortgenootjes. Eigenlijk een ideale hond volgens de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Griekenland, maar helaas zit ze toch nog in de opvang aldaar. Vanwege haar zwarte vacht? Meestal willen mensen in warme landen geen zwarte hond maar gelukkig vormt dat in Nederland geen probleem en houden wij van een mooie zwarte vacht. Hopelijk kan Gina snel naar haar forever mandje vertrekken. Gina heeft een geschatte geboortedatum van 10 februari 2022 en ze is ongeveer 50 cm hoog. Ze weegt rond de 25 kilo.(01/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Gina

Gina

a1LkllqK32o
MX930Pp6uwY
UDzcTz9EceA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).