Gigi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0672 (M2)
50-0672 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Gigi is een klein gestroomd teefje. Helaas is zij samen met haar broertjes en zusjes in het asiel beland en zij heeft het moeilijk met het harde leven in het asiel. Als jong pupje werd ze ter wereld gebracht en volledig aan haar lot overgelaten. Gelukkig wordt er goed voor haar gezorgd maar het is verre van een ideaal beeld voor een pup. Haar socialisatie heeft dan ook een klein deukje opgelopen waar haar nieuwe baasje wel geduld en tijd voor moet hebben om aan te werken. Gelukkig is zij nog jong en zal ze hier vast nog veel kunnen leren. Gigi is een sociaal en vriendelijke meisje dat het heerlijk vindt om gekroeld te worden als ze je een beetje kent.

Gigi is een gesterilisseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 2 mei 2022 en wordt ongeveer 40 centimeter hoog. (08/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Gigi

Gigi

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).