Giel

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1845 (M2)
50-1845 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Update 04/24: Giel ligt goed in de roedel maar hij is een tikkeltje afwachtend naar de vrijwilligers die op bezoek zijn in het asiel. Giel is wel nieuwsgierig en blijft op een ontspannen manier bij je in de buurt lopen en de vaste verzorger kan hem gewoon aaien. Het is dus belangrijk dat knappe Giel de tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe plekje zodat zijn vertrouwen in zijn nieuwe baasje kan groeien en de band iedere dag versterkt kan worden.

Giel heeft een moeilijke start gehad in het leven. Zijn moeder Ginger, moest in haar eentje bevallen van haar 4 pups en was eenzaam en alleen. Gelukkig werden ze na enkele dagen gevonden door vrijwilligers van onze partnerorganisatie, die hen niet konden achterlaten en bood ze de nodige zorg. Nu is Giel oud genoeg om op zoek te gaan naar zijn eigen baas en een liefdevol thuis. Zoals elke pup moet hij nog alles leren. Hij heeft begeleiding nodig bij het zindelijk worden, het aanleren van commando’s en het alleen zijn.

Giel is geboren op 22 mei 2023 en wordt naar verwachting ongeveer 55 centimeter hoog.(10/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 22 mei 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Giel

Giel

VPrlN7DtynU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).