Giannis

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0432 (A)
40-0432 (A)
Overige
Ja

Giannis is een typische jachthond met een bijzonder verhaal. Als jachthond zijnde was hij niet goed genoeg en werd hij afgedankt. Gelukkig werd hij op straat gevonden en nu is hij veilig bij een vrijwilliger thuis van een rescue organisatie in Griekenland.

Giannis is een knappe hond, met grote oren, die direct je hart zal stelen. Hij is vriendelijk en sociaal naar zowel mensen als andere honden. Dol op kinderen, zal hij een trouwe metgezel zijn voor het hele gezin.

Maar Giannis is niet alleen knap, hij is ook slim. Hij is gecastreerd en klaar om een nieuw avontuur aan te gaan. Hij zoekt een baasje die samen met hem dingen wil ondernemen, of het nu wandelen, rennen of spelen is. Giannis is ook altijd in voor een knuffelsessie op de bank. Hij is op zoek naar liefde en genegenheid.

Ben jij degene die Giannis een tweede kans wil geven? Neem dan snel contact op en geef deze lieve hond de warmte en het geluk waar hij recht op heeft.

Giannis is een gecastreerde mix reu met een geschatte geboortedatum van 5 januari 2023 en een eindhoogte van circa 40 centimeter.(01/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 januari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Giannis

Giannis

HVxTIT5_QSQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).