Frida

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
adoptie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0285
40-0285
Overige
Ja

Frida, ze wordt door de verzorgster omschreven als de liefste, vrolijkste, speelse en meest sociale hond die ze heeft gekend. Een klein ukkie dat op een verlaten militair terrein werd gevonden met een enorm litteken op haar rug. Het litteken was al voor zover mogelijk hersteld dus ze heeft die al een behoorlijke poos. Wat haar is overkomen is voor ons 1 groot raadsel want niemand kent haar en ook is er niemand naar haar opzoek gegaan. Vermoedelijk is dit voor Frida alleen maar goed, want haar verleden is op haar kleine lichaam getekend. We gunnen haar een lieve baas die de zorg voor Frida zeer zorgvuldig op zich neemt zoals dit bij ieder hondje hoort te zijn want dit heeft ze nu toch wel dik verdiend!

Frida is een teefje met een geschatte geboortedatum van 18 juli 2021, ze weegt maar liefst 6 kg en is 25 centimeter hoog.(07/22)

Frida is urgent en de reden hiervan is dat de regelgeving op Lesbos onlangs is veranderd. Alle honden op het eiland, dienen te worden geneutraliseerd. Als ze langer dan 6 maanden in dit asiel zitten, dienen ze weer losgelaten te worden op de straten van Lesbos. U begrijpt het, we kunnen het niet over ons hart verkrijgen dat Frida straks weer aan haar lot overgelaten gaat worden en moet vechten voor haar eten! Onbegrijpelijk vinden wij dat! Dit is de reden waarom wij met spoed een liefdevol mandje voor Frida zoeken.

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 18 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Frida

Frida

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu