Freddy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0313 (E)
40-0313 (E)
Onherleidbare mix
Ja

Freddy zit samen met zijn moeder en zusje Nancy veilig in de opvang van onze partnerorganisatie in Griekenland. Dit is weleens anders geweest. De moeder van Freddy zwierf rond in Noord-Griekenland terwijl ze op zoek was naar eten voor haar pups. Helaas zijn Freddy en Nancy de enige van het nest die nog in leven zijn! De rest is allemaal doodgereden…
Ondanks Freddy wel gered is, werd bij Freddy hartworm geconstateerd. De arme knul moest weer een hindernis overwinnen. Gelukkig is dit dappere mannetje vol levenswil en onderging hij zijn behandeling goed! Inmiddels is hij aan het eind van zijn behandeling en als dit is afgerond dan is hij klaar om naar zijn forever home te gaan. Dat verdient dit mannetje wel na alles wat hij heeft overwonnen. Freddy is een super sociaal en aanhankelijk knulletje. Hij hunkert naar aandacht en liefde en geeft je daar oneindig veel trouw en vriendschap voor terug. Freddy is ook goed met katten en dol op kinderen.

Freddy is een mix reutje en heeft een geschatte geboortedatum van 15 januari 2022 en hij heeft een eindhoogte van ongeveer 40 cm.(10/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch Freddy heeft hartworm
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Freddy

Freddy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).