Freddy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0313 (E)
40-0313 (E)
Overige
Ja

Freddy zit samen met zijn moeder en zusje Nancy veilig in de opvang van onze partnerorganisatie in Griekenland. Dit is weleens anders geweest. De moeder van Freddy zwierf rond in Noord-Griekenland terwijl ze op zoek was naar eten voor haar pups. Helaas zijn Freddy en Nancy de enige van het nest die nog in leven zijn! De rest is allemaal doodgereden!
Freddy is een mix reutje en heeft een geschatte geboortedatum van 15 januari 2022 en hij heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 40 cm.
Freddy is een slim, vriendelijk, rustig en speels ventje. Hij gaat goed met kinderen, andere honden en katten. Deze lieverd verdient een kans op een fijne plek en een mandje voor hem alleen.(10/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Freddy

Freddy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).