Fox

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0407 (A)
40-0407 (A)
Overige
Ja

Tijdens een autorit is Fox gevonden door een vrijwilliger van het asiel in Griekenland. Gewond lag ze aan de kant van de weg nadat een auto haar aangereden heeft. Gelukkig heeft ze daar niks aan overgehouden en springt dit leuke meisje weer vrolijk door het leven. Ze is lief, sociaal en vriendelijk naar mensen en de andere honden in het asiel. Fox is klaar met haar vaccinaties en mag vertrekken naar een eigen plekje bij een baasje die haar nooit meer laat gaan.

Fox is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 8 juli 2022 en ze wordt ongeveer 47 cm hoog. (05-23)

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 8 juli 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Fox

Fox

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).