Fox

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2223 (M1)
50-2223 (M1)
Overige
Ja

Daar zit je dan als hondje wat zo lief en aanhankelijk is, in een grote en drukke open opvanglocatie in Roemenië. Voer, water en beschutting worden daar geboden en als er even tijd is natuurlijk een aai over zijn mooie koppie, maar deze ongelofelijke lieverd hunkert naar zoveel meer. Een eigen thuis bij iemand die hem dagelijks en voor de rest van zijn leven het gevoel geeft dat er van hem gehouden wordt, die hem in alle rust leert wat het leven van een huishond inhoudt en die fijne wandelingen met hem maakt. Deze mooie knul met de prachtige vachtkleur heet Fox en hij is nog jong en een lieverd . In de opvanglocatie leeft hij met veel honden samen en hij gaat prima en respectvol met hen om. Op het filmpje is goed te zien hoe zeer hij geniet van eventjes die aandacht en een aai over de bol. We hopen voor de nog jonge Fox dat hij binnenkort de drukke opvang mag inwisselen voor die warme mand in zijn eigen thuis en dat hij mag gaan genieten.
Fox is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 2 januari 2023 en een hoogte van 50-55 cm. (2/24)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 januari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Fox

Fox

-Z6vyYT0hmc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).