Finn

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1453 (M2)
50-1453 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Ontmoet Finn, een onweerstaanbaar schattige hond met een hartverwarmend verhaal. Finn en zijn broertje en zusjes werden in een dichtgebonden zak achtergelaten op een veld, maar gelukkig werden ze ontdekt door een toegewijde vrijwilliger van onze partnerorganisatie in Roemenië. De gedachte aan wat er met hen had kunnen gebeuren als ze niet waren gevonden, is angstaanjagend. Ze waren allemaal ernstig ziek, maar dankzij de liefdevolle zorg van de vrijwilligers hebben ze het allemaal overleefd. Nu is het tijd voor Finn om zijn eigen plekje te vinden waar hij de rest van zijn leven mag doorbrengen.

Ondanks zijn moeilijke start in het leven heeft Finn een ongelofelijke veerkracht en positieve instelling behouden. Hij is klaar om zijn verleden achter zich te laten en een nieuw hoofdstuk te beginnen, gevuld met liefde en geborgenheid.

Finn is een lief, sociaal en vriendelijk hondje met een mix van rassen. Hij is een reutje met een geschatte geboortedatum van 22 november 2022 en wordt naar verwachting ongeveer 45 cm hoog. (03/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 22 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Finn

Finn

XSuGoLCd2O0
ehow13tZgQ8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).