Fina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1451 (M2)
50-1451 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Wat een aandoenlijk koppie heeft Fina! In een dichtgebonden zak is ze samen met haar broertjes en zusjes op een veld gegooid waar ze gelukkig gevonden zijn door een vrijwilliger van onze partnerorganisatie in Roemenië. We denken er maar niet aan wat er was gebeurd als ze niet gevonden waren. Doodziek waren ze allemaal. Dank zij de goede zorgen van de vrijwilligers hebben ze het allemaal gered. Fina is lief, vriendelijk en sociaal en wil graag naar een eigen mandje waar ze de rest van haar leven mag blijven. Helaas werd de grootste angst werkelijkheid, vrijwilligers bezochten het asiel waar in eens vreselijke geluiden klonken, het was Fina die uit het niets door een menigte honden werd aangevallen. Gelukkig waren de vrijwilligers optijd om in te grijpen en hoefte dit niet te leiden tot de dood. Echter is nu de enige oplossing om Fina apart te zetten waardoor ze dag in, dag uit ontzettend treurig is. LET OP! Bijgevoegd een filmpje wat schokkende beelden kan tonen na haar aanval.

Fina is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 22 november 2022 en een verwachte eindhoogte van 45 cm. (05-23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Urgent
Geboorte 22 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Fina

Fina

mF_vdhgvWUE
ue5vUQpHEKc
D7ou1zhQPbk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).